WorkWire kiest voor voordelige website voor nieuw project

En weer een goed voorbeeld hoe je met een voordelig kant-en-klaar websitedesign een website kunt maken met een unieke uitstraling.

Wie is de klant?

WorkWire uit Den Haag helpt bedrijven en organisaties om optimaal rendement uit hun huisvesting en werkomgeving te halen. Daarbij richten zij zich op onder andere huisvestingsadvies, conceptontwikkeling, interierontwerp en verandermanagement.

Voordelige website voor nieuw project

In 2015 heeft WorkWire door Websites voor mkb’ers een website op maat laten bouwen. Nu, drie jaar later, wilde het bedrijf voor de lancering van project ‘Workplace Nudging’ een goedkope website laten maken. Om die reden hebben ze gekozen voor een voordelig kant-en-klaar websitedesign. Daarbij hebben ze met eigen teksten en creatieve afbeeldingen de site een unieke uitstraling gegeven.

Website gericht op verkoop

Workplace Nudging is bedoeld om gedrag binnen de werkomgeving op een positieve manier te beïnvloeden en te veranderen. WorkWire heeft hiervoor een aantal Nudge producten ontworpen, die via de site besteld kunnen worden. De site fungeert daarmee als het ware als een webshop, al kan de bezoeker enkel bestellen. De afrekening van de Nudge producten vindt buiten de site om plaats.

Hoe unieke site gemaakt

WorkWire heeft het volgende gedaan om met behulp van het voordelige kant-en-klaar design haar eigen unieke website te maken.

Eigen afbeeldingen

Alle afbeeldingen op de site heeft de klant speciaal voor de site laten maken.

Eigen lettertype

Binnen het voordelige websitedesign is het mogelijk om een eigen lettertype te kiezen. Om de kosten beperkt te houden Zo kan bijvoorbeeld gebruik gemaakt worden van de gratis webfonts die Google beschikbaar heeft gesteld. Workwire heeft als basislettertype gekozen voor Lato.  Voor de kopteksten voor lettertype is gekozen voor Source sans pro.

Eigen kleuren

WorkWire heeft gekozen voor de website zelf gekozen voor wit gecombineerd met een heel licht grijs. Dit hebben ze gecombineerd met de kleur roze en paars als accentkleuren in de gebruikte afbeeldingen.

De website kan bekeken worden via https://workplacenudging.com