Website beveiliging via SSL

Wanneer de bezoekers van uw website hun persoonsgegevens kunnen achterlaten op uw website, dan dient uw website volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens beveiligd te zijn met een SSL certificaat. Websites die over deze beveiliging beschikken zijn herkenbaar aan het gesloten slotje en de https:// in de adresbalk.

Geotrust SSL certificaten

WebsitesvoorMKB-ers.nl biedt standaard certificaten van Geotrust aan. Geotrust heeft een goede reputatie en betaalbare producten. Zij zijn leider in identiteit verificatie en netwerkbeveiliging voor e-business en zijn in snel tempo uitgegroeid tot de tweede grootste SSL provider van de wereld. GeoTrust is daarnaast leider in Noord Amerika, Engeland en Duitsland. Op aanvraag kunnen wij ook certificaten van de meeste andere leveranciers aanbieden.

Producten en tarieven per jaar (excl. btw)

Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende Geotrust producten die wij standaard aanbieden met de bijbehorende tarieven. Gaat uw voorkeur uit naar een certificaat van een andere leverancier? Neemt u dan contact met ons op.

Domein validatie

Rapid SSL
Prijs: € 59,- (ex btw) per jaar

Domeinnaam gevalideerde SSL Certificaten zijn certificaten die alleen worden gevalideerd aan de hand van de domeinnaam. Dit type SSL Certificaat geeft alleen een bewijs dat de website beveiligd is. DV certificaten worden het meest gebruikt bij websites waarvoor een https verbinding (beveiligde verbinding) voldoende is.

Organisatie validatie (OV)

TRUE BUSINESS ID
Prijs: € 149,- (ex btw) per jaar

Geeft eindgebruikers het bewijs dat het bedrijf/organisatie ook werkelijk eigenaar is van de website en dat deze gecontroleerd is door een Certificaat Autoriteit (CA). Naast de domeinnaam wordt dus ook het bedrijf zelf geïdentificeerd. Daarnaast biedt ieder OV certificaat ondersteuning aan mobiele apparaten.

Het True BusinessID certificaat levert veilige 256-bit encryptie in combinatie met een dynamisch GeoTrust True Site Seal waarin uw bedrijfsnaam en (real-time) de datum en tijd getoond worden.  Uw bezoekers zien daardoor direct dat ze met een beveiligde website te maken hebben, waarvan tevens de eigenaar (het bedrijf) is geverifieerd. Ofwel beveiliging op een serieus niveau.

Uitgebreide validatie (EV)

True Business ID met EV
Prijs: € 199,- (ex btw) per jaar

Het EV certificaat activeert de ‘groene balk’ in de nieuwe webbrowsers van Internet Explorer, Chrome en Firefox en toont visueel de identiteit van de website-eigenaar en de Certificaat Autoriteit. Dit SSL Certificaat geeft het hoogst mogelijke vertrouwen aan uw bezoekers.

Dit SSL Certificaat is duurder dan een Domeinnaam gevalideerd of Organisatie gevalideerd SSL Certificaat. Dit als gevolg van de uitgebreide controle procedures.