Voordelige website oplossing voor verenigingen

Als vereniging wil je zo efficient mogelijk omgaan met je budget. Ongeacht of je nu een branchevereniging, een zeilvereniging of elke andere vereniging bent. Het beschikbare budget komt hoofdzakelijk binnen via de contributie die de leden jaarlijks betalen. Als verenigingsbestuur wil je de leden graag zoveel mogelijk kunnen aanbieden voor hun geld. Om die reden wil je de kosten graag zo laag mogelijk houden.

Doel website voor vereniging

Een website kan een grote kostenpost voor een vereniging zijn. Een website is belangrijk om de leden te betrekken bij de vereniging. Dit kan door hen regelmatig via de site te informeren over ontwikkelingen binnen de branche. Door hen informatie te bieden waarmee zij met hun eigen bedrijf hun voordeel kunnen doen.

Naast het informeren van bestaande leden, wil je als vereniging via de website ook nieuwe leden interesseren voor de vereniging. Immers, hoe meer leden, hoe hoger het te besteden budget. Naast een informerende functie, dient de website ook een wervende functie te hebben. De bezoeker moet via de site geïnformeerd worden welke voordelen het lidmaatschap van de vereniging hem/haar biedt.

Voordelige website

Websites voor mkb’ers biedt met haar websitepakket inclusief kant-en-klaar design een goedkope website oplossing voor verenigingen aan. Wij hebben inmiddels al meer dan 6 jaar verenigingen in ons klantenbestand. Door onze opgebouwde ervaring kunnen wij ook toekomstige verenigingen adviseren over de meest optimale inzet van hun website.

Voorbeelden voordelige website voor vereniging

Voorbeelden van verenigingen die van onze voordelige kant-en-klare designs gebruik maken zijn:

  • het Verbond voor Handelsagenten en Importeurs (VNHI);
  • de branche vereniging voor de schoonmaakbranche SieV (Schoonmaken is een Vak).
Goedkope website voor SieV

Website branchevereniging SieV (Schoonmaken is een vak)

Voordelige website voor het VNHI

Website op maat

Een voorbeeld van een vereniging die in plaats van een goedkope website laten maken koos om een maatwerk website te laten maken, is de Vereniging voor Ondernemende Contract Cateraars. (VOCC).

Website Vereniging voor Ondernemende Contract Cateraars - VOCC