Voordelige website voor vereniging of stichting

Betaalbare website voor vereniging of stichting

Als vereniging of stichting wilt u mogelijk zo efficiënt mogelijk omgaan met uw financiële budgeten. Ook wanneer het gaat om uw online presentatie.

Het laten maken van een website kan echter een kostbare aangelegenheid zijn, zeker wanneer daar extra functionaliteiten in dienen te zitten zoals bijvoorbeeld een afgeschermd ledendeel waar leden kunnen inloggen om toegang te krijgen tot documenten en andere informatie die enkel voor hen bedoeld is.

Voordelige website oplossing

Wij hebben voor uw vereniging of stichting een oplossing om een voordelige website te laten maken. Wij hebben een template ontwikkeld inclusief ledendeel, waarmee u uw organisatie op een professionele manier kunt presenteren aan uw doelgroep(en).

Voorbeeld van deze site

Deze template wordt momenteel o.a. gebruikt door het Verbond van Nederlandse Handelsagenten en Importeurs (VNHI) en is te bekijken via www.vnhi.nl.

Op de homepagina wordt gebruik gemaakt maakt van een grote hoofdafbeelding met daarop een korte bondige introductie van uw organisatie. In een aantal witte blokken aan de rechterkant wordt extra aandacht gevestigd op onderdelen die voor de organisatie van belang zijn. Bijvoorbeeld het bieden van advertentiemogelijkheden, bijeenkomsten en voordelen die de vereniging de leden te bieden heeft.

Zakt men af op de homepagina dan krijgen de leden daar kort en bondig de voordelen van het lidmaatschap gepresenteerd. Bij interesse kan men meteen doorklikken naar informatie over het lidmaatschap en vanaf daar weer naar het het formulier om het lidmaatschap aan te vragen.

Verder bezit de o.a. site over:

  • Overzichtelijke pagina’s waar informatie over de vereniging gegeven wordt,
  • een pagina met informatie over het bestuur,
  • een pagina met advertenties (tegen kleine meerprijs te implementeren),
  • een blog met artikelen voor de leden,
  • een nieuwspagina met voor de leden relevant nieuws,
  • een overzicht van cursussen die de vereniging biedt,
  • een exclusief voor leden toegankelijk ledendeel,
  • een overzicht met veel gestelde vragen.

Mocht u ook interesse hebben in deze website, neemt u dan contact met ons op via 020 773 7800 of vraag hier een offerte aan.