Goedkope website laten maken
met een professionele uitstraling?

Kies dan voor een design van Websites voor mkb’ers. Wij hebben al vele ondernemers geholpen met een voordelige en professionele website. Daarbij denken we graag met u mee hoe u uw site het beste kunt inrichten.

Voordelige website

Wilt u goedkoop een website laten maken? Voor uw nieuwe bedrijf of ter vervanging van uw oude website? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben professionele websitedesigns ontworpen die wij aanbieden via een compleet websitepakket. In het pakket zit alles wat u nodig heeft om de website online te krijgen, waaronder de hosting en de domeinnaamregistratie. De kleuren van het design van uw keuze passen we voor u aan. Zo wordt de site, samen met uw eigen unieke teksten en afbeeldingen helemaal uw eigen website.

Voordelige website voor schoonmaakbedrijf

Voordelige website voor sportschool

Voordelen van onze goedkope websites

  • Betaalbaar: geen hoge kosten voor het laten maken van de website
  • Geen éénmalige kosten voor een design
  • Zeer snel online
  • Zelf eenvoudig uw website aanpassen
  • Duidelijke Nederlandse handleiding
  • Gratis telefonisch ondersteuning
  • Mogelijkheid om in de toekomst zonder hoge kosten een ander design te kiezen.

Maak een keuze uit onze designs met diverse layout mogelijkheden.

Bekijk de designs

Recensies

Klanten over Websites voor mkb'ers.

Snel online

Door te kiezen voor onze goedkope website-oplossing kan uw site binnen een periode van een week al online zijn.

Zelf uw site beheren met WordPress

Onze websitse zijn gebaseerd op het Content Management Systeem WordPress. Doordat u met het eenvoudig te gebruiken CMS systeem zelf uw content kunt toevoegen en beheren, houdt u de kosten in de hand. U ontvangt van ons een handleiding waarin uitgelegd wordt hoe u zelf de site kunt aanpassen. Wanneer u vragen heeft, kunt u ons bellen voor ondersteuning.

Van design veranderen? Geen probleem

Uw bedrijf verandert en de ontwikkelingen met betrekking tot het maken van websites veranderen eveneens. Doordat u bij ons een betaalbare website afneemt, bent u geen hoge kosten kwijt aan het laten maken van een nieuw design. Mocht u over enige tijd een ander design voor uw website wensen, dan kunt u van design wisselen zonder dat u daarbij een hoge investering ‘weggooit’. U kunt een keuze maken uit één van de betaalbare websitedesigns. Daarbij passen wij zonder extra kosten de kleuren van het design aan, aan uw wensen of huisstijl.

Vele klanten kozen al voor een voordelige website

Al veel klanten gingen u voor en kozen voor een professioneel maar goedkoop webdesign van WebsitesvoorMKB-ers.nl. Onze klanten waarderen – naast het voordelige tarief en het eenvoudig te bedienen CMS – het persoonlijke contact, onze service en onze duidelijke communicatie.