Professionele website bouwer gezocht?

Websites voor mkb’ers is dé website bouwer voor bedrijven werkzaam in het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Wij verzorgen het hele traject van het ontwerp tot en met de bouw van de nieuwe website. Daarnaast bieden we aanvullende diensten aan die kunnen bijdragen aan het succes van de site. Daarvoor heb je een website bouwer gezocht!

Websitebouwer +

Websites voor mkb’ers wil een websitebouwer zijn die verder gaat dan alleen het maken van een mooie site. Uiteraard moet een website er goed uit zien. Maar met alleen een website die er goed uit ziet kom je er niet. Het gaat naast het uiterlijk ook vooral om de inhoud, het verhaal dat je de bezoeker van je site vertelt.

Enersea

Website op maat voor Mocean

Trek de aandacht

Net als jijzelf zijn ook andere bezoekers op internet op zoek naar het antwoord op een vraag. Dit antwoord probeer je middels een zoekopdracht te vinden. Zodra je via een zoekmachine een site vindt, dan wordt deze na openen snel door je gescand op zoek naar het antwoord op de door jou gestelde vraag. Vind je het antwoord snel, dan lees je verder. Wordt het antwoord niet snel ontdekt, dan vertrekt je snel weer, op weg naar de volgende site met het mogelijke antwoord.

Combinatie design & duidelijkheid

Om bovenstaande reden is het van groot belang dat een website een combinatie is van duidelijkheid gecombineerd met een aansprekend design. Zo kunnen vormgeving en boodschap samen de bezoeker verleiden om de website te bekijken waarna jij de bezoeker de rest van je verhaal kunt vertellen.

Waar kunnen wij je mee helpen

Wij kunnen je helpen met de volgende aspecten van je website:

  • Het ontwerp van je site
  • De bouw
  • De hosting
  • De vindbaarheid (SEO)
  • Beveiliging van je website (SSL certificaten)
  • Het laten maken van één bedrijfsfilm voor op je site.