De voordelen van een eigen website

Heeft u nog geen website maar vragen uw klanten hier wel regelmatig naar? Wellicht is dit een goed moment om een eigen website te laten maken. In dit artikel ga in op een aantal belangrijke voordelen van een website waar u als zelfstandig ondernemer profijt van kunt hebben.

Tegenwoordig is er ontzettend veel mogelijk op het gebied van websites. U kunt het zo uitgebreid en duur mogelijk maken als u wilt. Maar een goede website hoeft niet duurt te zijn. Ook met een voordelige website kunt u al profiteren van uw online aanwezigheid.

Een aantal belangrijke voordelen waar u als ondernemer van kunt profiteren:

Middel om te verkopen

Als ondernemer probeert u te verkopen. Het liefst zoveel mogelijk. Verkopen kost over het algemeen veel tijd en daarvan kom je meestal ook nog eens veel tekort. U kunt immers maar een beperkt aantal mensen per dag spreken en dan moeten de klanten óók nog tijd voor u hebben. Het hebben van een website kan u helpen in het verkoopproces.

Wanneer een potentiële klant weinig tijd heeft dan kunt u hem/haar via een e-mail of uw visitekaartje attent maken op uw website. De klant kan vervolgens op zijn eigen gemak over u en uw producten/diensten lezen en bij interesse contact met u opnemen. U laat uw website daarmee dus een deel van uw werk doen: verkopen.

Klanten naar u toe laten komen.

Wat is er mooier dan een klant die uit zichzelf naar u toekomt in plaats dat u zelf naar klanten op zoek moet. Het hebben van een website is een eerste stap op weg hier naartoe. Door de juiste content op de website te plaatsen kunt u inspelen op de woorden waarop veel van uw klanten zoeken zodat zij via zoekmachines zoals Google bij u terecht komen.

Contactgegevens snel vindbaar

Met een website kunnen klanten snel uw contactgegevens vinden. Vroeger hadden we alleen het telefoonboek en de gouden gids. Tegenwoordig zijn dat echter niet meer de meest logische bronnen om naar contactgegevens te zoeken: men kijkt vaak gewoon op uw website. Rechtstreeks of via een zoekopdracht in Google.

Een voordelige website

Wanneer u geïnteresseerd bent in een professionele maar betaalbare website, bekijkt u dan ons websitepakket. Voor slechs € 15,- per maand bent u binnen korte tijd online aanwezig en doordat u zelf uw website kunt beheren houdt u de kosten in de hand.