Online bedrijfsfilm

Een professionele online video laten maken?

Een bedrijfsfilm is een doeltreffende manier om jezelf en/of je bedrijf visueel te presenteren aan jouw doelgroep. Het kan op diverse manieren bijdragen aan je bedrijfsdoelstellingen.

Redenen om een professionele bedrijfsfilm te laten maken kunnen zijn:

1. Om jouw website te versterken
2. Om jouw bedrijf persoonlijker te maken
3. Om meer bezoekers naar jouw website te trekken
4. Om de werking van producten uit te leggen

online-video

Onze video prijsklassen

Wij bieden video's aan in de volgende drie prijsklassen:

Budget

Online bedrijfsfilm voor de startende ondernemer die zich graag wil gaan profileren op het internet. Dit betreft een korte snelle video met persoonlijke inhoud. Productie bestaat uit een halve draaidag op een bestaande locatie naar keuze. De montageduur voor deze video betreft één werkdag.

voorbeeld_budget

Investering: Vanaf € 750,-

Premium

Professionele bedrijfsfilm om u online te onderscheiden van uw concurrenten, voor betere online vindbaarheid en gerichte communicatie. Dit betreft een zakelijke video met een eigen verhaal, ritme en gevoel. Productie bestaat uit één draaidag op bestaande locatie en anderhalve montagedag.

voorbeeld2

Investering: Vanaf € 1.250,-

Exclusief

Online bedrijfsvideo voor de ondernemer die wil investeren in zichtbaarheid en bewust is welke rol het internet daarbij speelt. Professionele zakelijke video met meer diepgang en diverse visuele mogelijkheden, meerdere interviews en locaties. Productie bestaat uit 2 draaidagen en 2 edit dagen.

voorbeeld1

Investering: Vanaf € 2400,-

1. Online bedrijfsfilm laten maken om uw website te versterken

Je kunt bedrijfsfilm inzetten om jouw statische website te veranderen in een dynamische interactieve locatie. Je kunt hiervoor o.a. de volgende video’s inzetten:

  • Een promotionele video die uitlegt wie je bent en wat je doet.
  • Een website tour waarin je jouw bezoekers verteld wat ze waar op jouw website kunnen vinden.
  • Een virtuele tour die bezoekers laten zien wat jouw fysieke locatie is.

2. Online video om u bedrijf persoonlijker te maken

Op een website heeft de bezoeker geen rechtstreeks contact met jou. Het kan daardoor lastig zijn om in te schatten wie de persoon achter de statische website is. Vooral wanneer jouw dienstverlening bestaat uit veel persoonlijk contact met klanten kan daar behoefte aan zijn bij de bezoeker van uw site. Door de inzet van online video kun je de bezoeker helpen om een beter beeld van uw te krijgen en daarmee kunt u uw website menselijker maken. Een aantal manieren om dit te bereiken zijn:

  • Een korte bedrijfsfilm om bezoekers welkom te heten op uw website en kort te vertellen wie jij bent en wat je doet
  • Een video’s om uw personeel voor te stellen
  • Video’s met testimonials (aanbevelingen) waarin bestaande klanten aangeven hoe jouw product of dienst hen geholpen heeft, met andere woorden wat de toegevoegde waarde van jouw bedrijf is voor de klant.

Met de inzet van een filmpje wordt jouw boodschap menselijker. De bezoeker van de website ziet wie er achter de website zit.

3. YouTube video laten maken om bezoekers naar uw website te trekken

Zoekmachines houden van video’s. Met de juiste video zoekmachine-optimalisatie kun je een bedrijfsfilm inzetten om veel bezoekers naar jouw website te trekken.

  • Gebruik de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden voor de titels en tags van jouw YouTube video
  • Creëer een variëteit aan video’s, elk gericht op een andere zoekterm
  • Gebruik meerdere video sharing sites om het aantal links naar jouw hoofdwebsite te verhogen.

4. Online bedrijfsfilm laten maken voor (korte) productdemonstraties

Gebruik deze optie om jouw product te demonstreren. Met behulp van een filmpje kunnen dingen veel beter en sneller uitgelegd worden en het voorkomt dat de bezoeker veel hoeft te lezen om erachter te komen hoe jouw product werkt.