In een paar dagen tijd is er een geweldige website voor mij gemaakt. Mooier dan ik ooit had kunnen bedenken. Daarnaast werd er ook out-of-the-box gedacht met zeer goede ideeën als resultaat.

Sandy
Sandy Bekkers
Escaperoom Uden - Uden

Er wordt snel gereageerd, ze zijn proactief en er wordt echt met je meegedacht om tot het beste resultaat te komen. De reacties op onze site zijn geweldig. Wij hebben Websites voor mkb'ers al bij verschillende andere ondernemers aanbevolen.

Stefanie
Stefanie Kollen
LICHT - Eindhoven

In geval van vragen kunnen we altijd contact met ze opnemen, waarna er tijd vrij gemaakt wordt om ons te helpen. Is het probleem niet meteen op te lossen, dan wordt er altijd snel op teruggekomen. Betrouwbaar en je kan op ze rekenen.

Ankie Luykx
Ankie Luykx
VNHI

Websites voor mkb'ers heeft ons begeleid in de bouw van onze website. Er is tot het einde enthousiast met ons meegedacht en zelfs in de weekenden met ons doorgewerkt om alles op tijd af te krijgen. Al met al zijn wij dus zeer tevreden, over het resultaat maar ook over het proces.

Esther
Esther Roelofs
WorkWire - Den Haag

Een prima adres voor het snel laten maken van een prima website. Mooie opmaak en vooral ook heel eenvoudig zelf te beheren. Als er een vraag is over de werking van de site, het content management systeem of je hebt een speciale feature nodig dan wordt er een snelle service geleverd.

Nico
Nico Gielen
Q36 Participaties - Amsterdam